Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Authors  »  Dr. Ivan Bagaric
Dr. Ivan Bagaric

Articles by this Author
» Vlada usvojila Strategiju odnosa Republike Hrvatske prema Hrvatima izvan Domovine
Vlada Republike Hrvatske usvojila Strategiju odnosa Republike Hrvatske prema Hrvatima izvan Republike Hrvatske. Predvidjeno je i donosenje Zakona (kao instrumenta provedbe Strategije), Savjeta Vlade i Ureda Vlade za Hrvate izvan RH (operativnog tijela), izvjescuje za CROWN Dr. Ivan Bagarić (lijevo), Predsjednik Odbora Za Hrvate Izvan Republike Hrvatske. Strategy for the relations between the Republic of Croatia and the Croatians outside the Republic of Croatia.
» U Hrvatskom Saboru utemeljen Odbor za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Sa zadovoljstvom vas obavješćujemo da je odnedavno u najvišem zakonodavnom i predstavničkom tijelu Hrvatske, Hrvatskom Saboru, utemeljen Odbor za Hrvate izvan Republike Hrvatske.  Kako biste se mogli bolje upoznati s radom odbora, u prilogu vam šaljemo podrobniji prikaz njegovog sastava, ovlasti i uloge.
» Nema mjesta malodušju - okupiti drago kamenje
By Dr. Ivan Bagaric | Published 05/1/2007 | Opinions | Unrated

Znam, teško je očekivati povratak svakog pojedinog dragog kamena kruni kojoj pripada. Osobito je teško izmoliti razmicanje svih oceana i mora koja dijele naše ljude u svijetu i njihovu Domovinu (Hrvatsku i BiH). Međutim, državne se institucije moraju (na)učiti svojoj ustavnoj dužnosti - brizi o svakom svom čovjeku u svijetu. S druge strane, oni koji su aboridžine poticali na domoljublje znati će ga prenijeti i na vlastitu djecu. Nema mjesta malodušju!

Croatian ConstellationPopular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach & Miro Gavran hosted by Branimir Bilic on Croatian TV 2010
No popular articles found.