Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Učimo od drugih - We learn from others  »  Dobrotvorni piknik Nordijske gospodarske komore u Hrvatskoj
Dobrotvorni piknik Nordijske gospodarske komore u Hrvatskoj
By Marko Puljić | Published  09/8/2006 | Učimo od drugih - We learn from others | Unrated
Dobrotvorni piknik Nordijske gospodarske komore u Hrvatskoj

Dobrotvorni piknik za pomoć "Dječjem domu Zagreb"

Nordic Chamber of Commerce in Croatia

Zagreb (ots) - Nordijska gospodarska komora organizira na zagrebačkom jezeru Bundek u subotu, 9. rujna 2006. godine, u vremenu između 13 i 18 sati, piknik čija je svrha promocija i jačanje odnosa između Hrvatske i nordijskih zemalja. Sva prikupljena sredstva namjenjena su darovima za djecu smještenu u "Dječjem domu Zagreb" u Nazorovoj ulici.

Nordijska gospodarska komora neprofitna je organizacija osnovana krajem 2005. godine, s ciljem povezivanja vodećih nordijskih tvtki u Hrvatskoj, kao i poboljšanja gospodarskih odnosa Hrvatske i zemalja nordijske regije.

Veliku pomoć pri realiziranju ovog projekta na jezeru Bundek pružio je Rekreacijsko-športski centar Jarun svesrdnom pomoći u organizaciji.

Dobra suradnja Hrvatske i nordijskih zemalja vidljiva je i u tvrtkama sponzorima nadolazećeg događaja - roštilj i hladne napitke priredit će Podravka, bufet sa hrvatskim specijalitetama omogućava Natura Croatica, nordijski bufet tvrtka Salvia, dok pivo osigurava Carlsberg. Naši sponzori priredili su također i kavu - Nestle te Fazer čokolade i slatkiše - Mirna-Veris.

Sudionici piknika su Gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić te predstavnici svih velikih tvrtki koji podupiru ideju Komore o održavanju dobrih odnosa Hrvatske i ove velike europske regije - veleposlanici Danske, Švedske, Norveške i Finske predstavnici nordijskih tvrtki poput Volvo Trucks, Det Norske Veritas, Bang & Olufsen, Patria, Tetra Pak i Business.hr. Pozdravni govor održat će generalni direktor The Regent Esplanade Hotela, te ujedno i predsjednika Nordijske gospodarske komore gospodina Torbjorna Bodina održat će se u 14 sati.

Inicijatori se nadaju da će ovaj piknik potaknuti organiziranje i drugih dobrotvornih događaja ovog tipa. Ovaj društveno-gospodarski događaj zatvoren je za javnost - ulaz će biti moguć samo za one koji se nalaze na popisu uzvanika.

Dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Nordijske gospodarske komore www.nordicchamber.hr, a za sva pitanja molimo kontaktirajte Izvršnu direktoricu, Karolinu Osipowsku, na broj telefona +385 1 4924 545 ili na e-mail karolina@nordicchamber.hr .

NAPOMENA O IZVORU:

Nordijska gospodarska komora

Trg Nikole Šubića Zrinskog 10

HR - 10000 Zagreb

e-mail 1: office@nordicchamber.hr

e-mail 2: karolina@nordicchamber.hr

telephone +385 1 4924 545

fax +385 1 4924 547

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Related Links
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.