CROWN - Croatian World Network - http://www.croatia.org/crown
Dobrotvorni piknik Nordijske gospodarske komore u Hrvatskoj
http://www.croatia.org/crown/articles/8682/1/Dobrotvorni-piknik-Nordijske-gospodarske-komore-u-Hrvatskoj.html
By Marko Puljić
Published on 09/8/2006
 

 

Nordijska gospodarska komora organizira na zagrebačkom jezeru Bundek u subotu, 9. rujna 2006. godine, u vremenu između 13 i 18 sati.


Dobrotvorni piknik Nordijske gospodarske komore u Hrvatskoj

Dobrotvorni piknik za pomoć "Dječjem domu Zagreb"

Nordic Chamber of Commerce in Croatia

Zagreb (ots) - Nordijska gospodarska komora organizira na zagrebačkom jezeru Bundek u subotu, 9. rujna 2006. godine, u vremenu između 13 i 18 sati, piknik čija je svrha promocija i jačanje odnosa između Hrvatske i nordijskih zemalja. Sva prikupljena sredstva namjenjena su darovima za djecu smještenu u "Dječjem domu Zagreb" u Nazorovoj ulici.

Nordijska gospodarska komora neprofitna je organizacija osnovana krajem 2005. godine, s ciljem povezivanja vodećih nordijskih tvtki u Hrvatskoj, kao i poboljšanja gospodarskih odnosa Hrvatske i zemalja nordijske regije.

Veliku pomoć pri realiziranju ovog projekta na jezeru Bundek pružio je Rekreacijsko-športski centar Jarun svesrdnom pomoći u organizaciji.

Dobra suradnja Hrvatske i nordijskih zemalja vidljiva je i u tvrtkama sponzorima nadolazećeg događaja - roštilj i hladne napitke priredit će Podravka, bufet sa hrvatskim specijalitetama omogućava Natura Croatica, nordijski bufet tvrtka Salvia, dok pivo osigurava Carlsberg. Naši sponzori priredili su također i kavu - Nestle te Fazer čokolade i slatkiše - Mirna-Veris.

Sudionici piknika su Gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić te predstavnici svih velikih tvrtki koji podupiru ideju Komore o održavanju dobrih odnosa Hrvatske i ove velike europske regije - veleposlanici Danske, Švedske, Norveške i Finske predstavnici nordijskih tvrtki poput Volvo Trucks, Det Norske Veritas, Bang & Olufsen, Patria, Tetra Pak i Business.hr. Pozdravni govor održat će generalni direktor The Regent Esplanade Hotela, te ujedno i predsjednika Nordijske gospodarske komore gospodina Torbjorna Bodina održat će se u 14 sati.

Inicijatori se nadaju da će ovaj piknik potaknuti organiziranje i drugih dobrotvornih događaja ovog tipa. Ovaj društveno-gospodarski događaj zatvoren je za javnost - ulaz će biti moguć samo za one koji se nalaze na popisu uzvanika.

Dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Nordijske gospodarske komore www.nordicchamber.hr, a za sva pitanja molimo kontaktirajte Izvršnu direktoricu, Karolinu Osipowsku, na broj telefona +385 1 4924 545 ili na e-mail karolina@nordicchamber.hr .

NAPOMENA O IZVORU:

Nordijska gospodarska komora

Trg Nikole Šubića Zrinskog 10

HR - 10000 Zagreb

e-mail 1: office@nordicchamber.hr

e-mail 2: karolina@nordicchamber.hr

telephone +385 1 4924 545

fax +385 1 4924 547