Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Science  »  (H) Poziv na sudjelovanje - racunala u obrazovanju
(H) Poziv na sudjelovanje - racunala u obrazovanju
By Nenad N. Bach | Published  12/8/2003 | Science | Unrated
(H) Poziv na sudjelovanje - racunala u obrazovanju

 

Poziv na sudjelovanje

27. MEĐUNARODNI SKUP MIPRO

24. - 28. svibnja 2004.

Grand Hotel Adriatic, Kongresni centar, Opatija 

Savjetovanje

računala u obrazovanju

 

www.mipro.hr

Dvadeset i sedmi međunarodni skup MIPRO posvećen informacijskoj, komunikacijskoj tehnologiji i elektronici održat će se tradicionalno u Opatiji 24. do 28. svibnja 2004. u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic. U svojih dosadašnjih 26 godina MIPRO je izrastao u impresivnu međunarodnu manifestaciju kojoj po broju sudionika, raznovrsnosti sadržaja, stručnoj i znanstvenoj kompetentnosti, te društvenom i gospodarskom angažmanu nema premca ne samo u Hrvatskoj već ni u širem području jugoistočne Europe.

Kroz znanstvena i stručna savjetovanja, seminare kontinuiranog obrazovanja, plenarne teme za sve sudionike, okrugle stolove, stručne prezentacije, izložbu informatičke, komunikacijske tehnologije i elektronike, MIPRO svjedoči o stanju i perspektivama informatike u zemlji i u svijetu.

Očekujemo dolazak stručnjaka, znanstvenika, nastavnika na svim razinama obrazovanja, menadžera, gospodarstvenika, javnih djelatnika i ostalih zainteresiranih na MIPRO 2004. Očekujemo Vas kao autore referata ili kao sudionike ili predavače na seminarima ili kao izlagače na našoj izložbi ili kao sudionike okruglih stolova.
 

Savjetovanje organizirajuHrvatskaudrugaMIPRO,IEEEodsjekzaHrvatskuiSveučilišteuZagrebu.Pokrovitelji savjetovanja su Ministarstvo znanosti i tehnologije Republike Hrvatske, Ministarstvo pomorstva, prometa i veza Republike Hrvatske, te Hrvatska agencija za telekomunikacije. Skup je tradicionalno mjesto gdje se susreće znanost i struka za područje novih informatičkih i telekomu-nikacijskih tehnologija. Službeni jezici skupa su engleski i hrvatski.

MJESTO ODRŽAVANJA

Opatija, često nazivana “jadranskom ljepoticom”, jedno je od najpopularnijih turističkih mjesta u Hrvatskoj s najdužom turističkom tradicijom na sjevero-istočnoj jadranskoj obali. Njezina ponuda uključuje  dvadesetak hotela, velik broj restorana, te brojne sportske i rekreacijske sadržaje.

Detaljnije informacije se mogu potražiti nawww.opatija.hr iwww.opatija-tourism.hr.

Važna napomena

Na skupu možete sudjelovati aktivno, kao jedan od autora ili pasivno kao slušatelj ili slušateljica. Bit će nam posebno drago ako na skupu namjeravate sudjelovati sa radom. U tom slučaju Vi nama pošaljite naslov rada, podatke o autoru rada i sažetak rada (do 200 riječi), a mi  ćemo Vam poslati upute za pisanje rada.

Osim predavanja za savjetovanje Računala u obrazovanju sudionici se pozivaju da prisustvuju plenarnim temama, svim prezentacijama koje se održavaju na MIPRO-u, a po dogovoru ćemo omogućiti i posjet pojedinim predavanjima drugih savjetovanja za koja su pojedinci zainteresirani. U cijeni kotizacije za savjetovanje uključen je i poziv na koktel, zbornik savjetovanja "Računala u obrazovanju" i CD sa svim referatima skupa MIPRO.

Dodatne informacije potražite nahttp://www.mipro.hr/ ili pišite glavnoj voditeljici:

Marina Čičin-Šain

Ekonomski fakultet

I. Filipovića 4

51000 Rijeka, Croatia

Tel:          +385 51 355111,

Fax:         +385 51 675750, ili

E-mail:    marinacs@efri.hr

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  2. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. Violi Calvert: Nenad Bach in China to be interviewed by China Radio International
  5. Potres u Zagrebu - Earthquake in Zagreb, Croatia 28 listopad 2006 u 16:15 3.7 on a Richter
No popular articles found.