Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Science  »  (H) Poziv na sudjelovanje - racunala u obrazovanju
(H) Poziv na sudjelovanje - racunala u obrazovanju
By Nenad N. Bach | Published  12/8/2003 | Science | Unrated
(H) Poziv na sudjelovanje - racunala u obrazovanju

 

Poziv na sudjelovanje

27. MEĐUNARODNI SKUP MIPRO

24. - 28. svibnja 2004.

Grand Hotel Adriatic, Kongresni centar, Opatija 

Savjetovanje

računala u obrazovanju

 

www.mipro.hr

Dvadeset i sedmi međunarodni skup MIPRO posvećen informacijskoj, komunikacijskoj tehnologiji i elektronici održat će se tradicionalno u Opatiji 24. do 28. svibnja 2004. u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic. U svojih dosadašnjih 26 godina MIPRO je izrastao u impresivnu međunarodnu manifestaciju kojoj po broju sudionika, raznovrsnosti sadržaja, stručnoj i znanstvenoj kompetentnosti, te društvenom i gospodarskom angažmanu nema premca ne samo u Hrvatskoj već ni u širem području jugoistočne Europe.

Kroz znanstvena i stručna savjetovanja, seminare kontinuiranog obrazovanja, plenarne teme za sve sudionike, okrugle stolove, stručne prezentacije, izložbu informatičke, komunikacijske tehnologije i elektronike, MIPRO svjedoči o stanju i perspektivama informatike u zemlji i u svijetu.

Očekujemo dolazak stručnjaka, znanstvenika, nastavnika na svim razinama obrazovanja, menadžera, gospodarstvenika, javnih djelatnika i ostalih zainteresiranih na MIPRO 2004. Očekujemo Vas kao autore referata ili kao sudionike ili predavače na seminarima ili kao izlagače na našoj izložbi ili kao sudionike okruglih stolova.
 

Savjetovanje organizirajuHrvatskaudrugaMIPRO,IEEEodsjekzaHrvatskuiSveučilišteuZagrebu.Pokrovitelji savjetovanja su Ministarstvo znanosti i tehnologije Republike Hrvatske, Ministarstvo pomorstva, prometa i veza Republike Hrvatske, te Hrvatska agencija za telekomunikacije. Skup je tradicionalno mjesto gdje se susreće znanost i struka za područje novih informatičkih i telekomu-nikacijskih tehnologija. Službeni jezici skupa su engleski i hrvatski.

MJESTO ODRŽAVANJA

Opatija, često nazivana “jadranskom ljepoticom”, jedno je od najpopularnijih turističkih mjesta u Hrvatskoj s najdužom turističkom tradicijom na sjevero-istočnoj jadranskoj obali. Njezina ponuda uključuje  dvadesetak hotela, velik broj restorana, te brojne sportske i rekreacijske sadržaje.

Detaljnije informacije se mogu potražiti nawww.opatija.hr iwww.opatija-tourism.hr.

Važna napomena

Na skupu možete sudjelovati aktivno, kao jedan od autora ili pasivno kao slušatelj ili slušateljica. Bit će nam posebno drago ako na skupu namjeravate sudjelovati sa radom. U tom slučaju Vi nama pošaljite naslov rada, podatke o autoru rada i sažetak rada (do 200 riječi), a mi  ćemo Vam poslati upute za pisanje rada.

Osim predavanja za savjetovanje Računala u obrazovanju sudionici se pozivaju da prisustvuju plenarnim temama, svim prezentacijama koje se održavaju na MIPRO-u, a po dogovoru ćemo omogućiti i posjet pojedinim predavanjima drugih savjetovanja za koja su pojedinci zainteresirani. U cijeni kotizacije za savjetovanje uključen je i poziv na koktel, zbornik savjetovanja "Računala u obrazovanju" i CD sa svim referatima skupa MIPRO.

Dodatne informacije potražite nahttp://www.mipro.hr/ ili pišite glavnoj voditeljici:

Marina Čičin-Šain

Ekonomski fakultet

I. Filipovića 4

51000 Rijeka, Croatia

Tel:          +385 51 355111,

Fax:         +385 51 675750, ili

E-mail:    marinacs@efri.hr

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.