Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Tourism  »  (H) Planinarski Dom
(H) Planinarski Dom
By Nenad N. Bach | Published  07/28/2003 | Tourism | Unrated
(H) Planinarski Dom


Planinarski Dom "Bijele Stijene"



Posjetite naše internet stranice: www.euroliber.com
Planinarski Dom "Bijele Stijene"
Tuk 29
51315 Mrkopalj
Tel./Fax: 051/833-603
E-Mail: info@euroliber.com 

Naš planinarski dom nalazi se u šumovitom Gorskom kotaru - hrvatskoj Švicarskoj - koji privlaci mnoge ljubitelje prirode, planinare, penjace sportaše i lovce, a nalazi se u neposrednoj blizini mora.
Tko pode iz Delnica i kroz romanticno podrucje putuje u Mrkopalj, ostaje opcinjen smirenošcu i ljepotom Gorskog kotara. Svaki ljubitelj prirode nalazi pravu radost promatrajuci uzbudljivi krajolik prepun raznolikih biljnih vrsta. Osim toga, ovo podrucje upravo obiluje brojnim životinjskim vrstama. Tu je moguce sresti cak i medvjeda, i risa, i vuka. - Mnogo je toga što vas poziva da svoj odmor provedete upravo ovdje. Planinarski dom „Bijele stijene“
Naravno, osiguran je i dobar smještaj. Na to vas poziva obnovljeni i s mnogo ljubavi ureden planinarski dom „Bijele stijene“. Na raspolaganju vam stoje pedeset cetiri postelje, a možete birati izmedu sobe s dvije do sobe s dvanaest postelja. U našem planinarskom domu uvedeno je centralno grijanje, na svakom katu postoji WC i tuševi, kao i jedna soba s kaminom te jedna velika prostorija za dnevni boravak.
Planinarski dom „Bijele stijene“ nalazi se u lijepom, šumovitom podrucju, a izvanredan zrak i osobiti mir pružaju ugodnu klimu za odmor.
Od sportskih mogucnosti tu je igralište za odbojku, nogometno igralište, dvije bocarske staze i još mnogo toga. Djeci su na raspolaganju razlicite igracke za igru izvan kuce, a tijekom kišnih dana mogu se uz malu kauciju unajmiti razlicite igre, kao što su pikados, Playstation, karte, itd.
Za razrede ili skupine nudimo i tjedni program izleta. Osim toga, raspolažemo videoprojektorom, kopirnim strojem i ostalom opremom.
Sve daljnje obavijesti dobit cete na tel.:
(051) 833-603
Cjenik:  nocenje 80 kn
s planinarskom iskaznicom 40 kn
djeca starija od 3 godine 56 kn
studenti i djeca 56 kn
Svatko tko nema vrecu za spavanje,
placa korištenje posteljine 20 kn
dorucak od 8 kn rucak od 18 kn vecera od 12 kn jelo po narudžbi od 25 kn Jelo po narudžbi priprema se svježe.Cijene ukljucuju PDV Pri predbilježbama za skupine iznad 10 osoba,
uplacuje se akontacija od 30%.Zadržavamo pravo promjene cijena.  Bilo sami, bilo s obitelji ili kao skupina, u planinarskom domu „Bijele stijene“ zacijelo cete se osjecati kao kod kuce.Domari

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.