Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Tourism  »  (E) Krecu direktni letovi iz SAD-a za Hrvatsku 4 puta tjedno
(E) Krecu direktni letovi iz SAD-a za Hrvatsku 4 puta tjedno
By Nenad N. Bach | Published  03/21/2005 | Tourism | Unrated
(E) Krecu direktni letovi iz SAD-a za Hrvatsku 4 puta tjedno

 

Krecu direktni letovi iz SAD-a zaHrvatsku cetri puta tjedno

FOR IMMEDIATE RELEASE
Contact:
Astada Group Inc.
Croatia Travel Agency, Inc.
VEGA International Travel Services, Inc.

Krecu direktni letovi iz SAD-a za Hrvatsku
Poslovna grupa Astada i turisticke agencije Croatia Travel iz New Yorka i Vega International Travel Services iz Chicaga najavljuju realizaciju direktnih sezonskih letova od zrakoplovnih luka u New Yorku i Chicagu do Zagreba i Splita u Hrvatskoj.
Putovanje direktnim letom iz Sjedinjenih Americkih Drzava do Hrvatske napokon postaje stvarnost. Nakon dugogodisnjeg iscekivanja americki ce Hrvati, kao i njihovi americki prijatelji, poslovni ljudi i brojni turisti imati priliku prvim promotivnim letom vec 3. lipnja ove godine putovati direktno od New Yorka do Splita.
Direktni letovi ce se realizirati u suradnji sa zrakoplovnom kompanijom Trans Meridian Airlines, inc., koja je za letove do Hrvatske osigurala dva supermoderna zrakoplova tipa Boeing 757-200 ER. Nosivost zrakoplova je 200 putnika od cega 190 u ekonomskoj i 10 u poslovnoj klasi. Na putovanju od Chicaga i New Yorka do Splita i Zagreba, zrakoplovi ce se nakratko zaustavljati samo na Islandu gdje ce uzeti gorivo.
Iz SAD-a prema Hrvatskoj zrakoplovi ce u razdoblju od 3. lipnja do 5. rujna 2005. polijetati cetiri puta tjedno – dva leta iz New Yorka i dva leta iz Chicaga.
Iz New Yorka ce zrakoplovi polijetati sa zracne luke JFK za Split petkom u 5,15sati popodne, a slijetanje u splitskoj zracnoj luci se ocekuje u subotu oko 9,20 sati ujutro. Povratak iz Splita bit ce istoga dana, u subotu u 11,30 sati prije podne, a dolazak na zracnu luku JFK u New Yorku se ocekuje u 6,05 poslije podne. Iz New Yorka za Zagreb ce se letjeti nedjeljom u 5,15 popodne, a dolazak na zagrebacku zracnu luku se ocekuje u ponedjeljak u 9,30 ujutro. Zrakoplov polijece iz Zagreba istoga dana u ponedjeljak u 11,30 sati ujutro, a u New Yorku se ocekuje u 6:05sati popodne.
Iz Chicaga za Zagreb ce se letjeti svakog petka u 2:15 poslije podne, a za Split svake nedjelje u 2:15 poslije podne. Zrakoplovi se vracaju za Chicago u 10:05 ujutro sa dolaskom u 4:50 poslije podne.

Postanite i sami djelom dugo ocekivanog dogaðaja na ovim prostorima. Direktnim letom ucinite svoj odmor ugodnijim i priblizite sebi i svojim prijateljima vrhunske prirodne ljepote i bogato kulturno nasljeðe nase domovine Hrvatske. Osim izuzetno prakticnog i ugodnog leta, koji ce od sada put prema domovini uciniti ugodnim i prijatnim iskustvom, organizatori jamce i autobusni prijevoz s aerodroma u Zagrebu i Splitu u druge hrvatske gradove koji su krajnja odredista putnika iz SAD-a.
Ukoliko boravak u domovini zelite pretvoriti u nezaboravno iskustvo, nakon ugodnog leta prepustite se potpunom uzitku. Zajedno s direktnim letovima putnicka agencija Croatia Travel iz New Yorka nudi vam i osam vrhunski osmisljenih turistickih tura, koje ce svojom bogatom ponudom najbolje opisati zbog cega je Hrvatska ove godine vodeca svjetska turisticka destinacija.

Vise informacija potrazite kod turistickih agencija;

VEGA International
Travel Services, Inc.
(The consolidator for flights from Chicago-ORD)
Phone: 800- FLY THERE (359-8437)
www.vegatravel.net 

CROATIA TRAVEL AGENCY, Inc.
(The consolidator for flights from New York - JFK)
Phone: 800-662-7628
www.CroatiaTravel.com 

ili kod svog putnickog agenta.

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.