Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Politics  »  (H) CroInfo web site opened
(H) CroInfo web site opened
By Nenad N. Bach | Published  06/14/2004 | Politics | Unrated
(H) CroInfo web site opened

 

CroInfo web site opened

Dragi svi,
zelim vam predstaviti i pozvati vas da posjetite CroInfo web stranice (www.croinfo.com ) koje sam nedavno pokrenuo i koje funkcioniraju kao neprofitni web site.

Prije toga samo dvije rijeci o meni. Zovem se Zdeslav Hrepic, rodjen sam u Splitu, Hrvatska. U USA sam dosao prije 4 godine na poslijediplomski studij. Tu sam stekao titule magistra i doktora znanosti a na jesen pocinjem predavati na Fort Hays State University, Kansas. U USA sam dosao sa suprugom Dijanom, takodjer rodjenom u Splitu a u medjuvremenu smo dobili kcer Zrinku. Vise o meni mozete naci na: http://www.phys.ksu.edu/~zhrepic/  odnosnowww.hrepic.com .

Da se vratim na temu :-). Svrha CroInfo web sitea je upozoravanje i senzibiliziranje hrvatske javnosti na teme od iznimne vaznosti (1) za politicku samostalnost i gospodarski napredak Republike Hrvatske i (2) za zastitu i ocuvanje prirodnog okolisa u Republici Hrvatskoj. Mnogim od tih tema se u medijima ne posvecuje pozornost koju zavrijedjuju. Nazalost najvaznije teme cak i kad su dobro poznate javnosti, cesto bivaju zasjenjene drugim, za kvalitetu zivljenja ljudi potpuno nebitnim ako ne i stetnim temama. Primjera je na pretek i necu ih ni spominjati.
Kako su politicki, gospodarski i ekoloski bitne teme cesto isprepletene u istim dogadjajima, vijesti i osvrti na CroInfo stranicama najcesce ne pripadaju iskljucivo jednoj od njih. No teme su uvjetno podijeljene radi preglednosti i lakseg snalazenja na stranicama.
Ukoliko zelite dati svoj doprinos cilju za koji se zalazem, pozivam Vas da svoja razmisljanja i osvrte objavite na stranicama CroInfo-a.
Za bolju Hrvatsku - danas!
 

Veliki pozdrav svim CROWN-ovcima i uredniku Nenadu koji mi je u mnogocemu bio i ostao uzor.


Dr. Zdeslav Hrepic

 

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  2. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. Violi Calvert: Nenad Bach in China to be interviewed by China Radio International
  5. Potres u Zagrebu - Earthquake in Zagreb, Croatia 28 listopad 2006 u 16:15 3.7 on a Richter
No popular articles found.