Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Politics  »  (H) CroInfo web site opened
(H) CroInfo web site opened
By Nenad N. Bach | Published  06/14/2004 | Politics | Unrated
(H) CroInfo web site opened

 

CroInfo web site opened

Dragi svi,
zelim vam predstaviti i pozvati vas da posjetite CroInfo web stranice (www.croinfo.com ) koje sam nedavno pokrenuo i koje funkcioniraju kao neprofitni web site.

Prije toga samo dvije rijeci o meni. Zovem se Zdeslav Hrepic, rodjen sam u Splitu, Hrvatska. U USA sam dosao prije 4 godine na poslijediplomski studij. Tu sam stekao titule magistra i doktora znanosti a na jesen pocinjem predavati na Fort Hays State University, Kansas. U USA sam dosao sa suprugom Dijanom, takodjer rodjenom u Splitu a u medjuvremenu smo dobili kcer Zrinku. Vise o meni mozete naci na: http://www.phys.ksu.edu/~zhrepic/  odnosnowww.hrepic.com .

Da se vratim na temu :-). Svrha CroInfo web sitea je upozoravanje i senzibiliziranje hrvatske javnosti na teme od iznimne vaznosti (1) za politicku samostalnost i gospodarski napredak Republike Hrvatske i (2) za zastitu i ocuvanje prirodnog okolisa u Republici Hrvatskoj. Mnogim od tih tema se u medijima ne posvecuje pozornost koju zavrijedjuju. Nazalost najvaznije teme cak i kad su dobro poznate javnosti, cesto bivaju zasjenjene drugim, za kvalitetu zivljenja ljudi potpuno nebitnim ako ne i stetnim temama. Primjera je na pretek i necu ih ni spominjati.
Kako su politicki, gospodarski i ekoloski bitne teme cesto isprepletene u istim dogadjajima, vijesti i osvrti na CroInfo stranicama najcesce ne pripadaju iskljucivo jednoj od njih. No teme su uvjetno podijeljene radi preglednosti i lakseg snalazenja na stranicama.
Ukoliko zelite dati svoj doprinos cilju za koji se zalazem, pozivam Vas da svoja razmisljanja i osvrte objavite na stranicama CroInfo-a.
Za bolju Hrvatsku - danas!
 

Veliki pozdrav svim CROWN-ovcima i uredniku Nenadu koji mi je u mnogocemu bio i ostao uzor.


Dr. Zdeslav Hrepic

 

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.