Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Opinions  »  (H) Oliver Dragojevic porucio - Nikada necu pjevati u Beogradu
(H) Oliver Dragojevic porucio - Nikada necu pjevati u Beogradu
By Nenad N. Bach | Published  02/13/2006 | Opinions | Unrated
(H) Oliver Dragojevic porucio - Nikada necu pjevati u Beogradu

 

Nikada necu pjevati u Beogradu
 

Autor: Pincom.info
Saturday, 21 January 2006
Oliver Dragojevic iz Sarajeva porucio: Nikada necu pjevati u Beogradu
Dragojevic je neumoljiv. «Rekao sam da nikada necu otici u Beograd i tamo odrzati koncert.
Svoje obecanje cu odrzati jer nikada ne gazim svoju rijec, drzim do stava, svojih rijeci i vrlo sam principijelan», kategorican je Dragojevic

SARAJEVO - Legendarni Oliver Dragojevic cekao je godinama pa je tek svoj dvadeseti album po redu «Vridilo je» promovirao u Sarajevu. Promocija albuma koja je bila organizirana u elitnom klubu The Club kasnila je oko dva sata, ali mu to nitko nije uzeo za zlo. Koncept promocije bio prilicno originalan s obzirom da nije bilo ni Svedskog stola zbog kojeg se uglavnom okupljaju pripadnici laznog i arogantnog domaceg jett seta, niti je glazbena produkcija Hayat, koja mu je izdala album za nase trziste, pripadnicima sedme sile podijelila primjerak njegovog albuma.

Umjesto toga, Oliver Dragojevic je za prepuni The Club uprilicio mini koncert koji je odsvirao sa svojim bendom Dupini. Pjevao je iskljucivo pjesme s novog albuma, a mnogi su se razocarali sto u repertoar nije uvrstio nijedan stari hit poput «Magdalene» ili « Sto to bjese ljubav».

The Club je, kako izvjestava Dnevni list, bio prepun VIP osoba, izmedju kojih smo vidjeli i nekadasnjeg najutjecajnijeg duznosnika SDA, a sadasnjeg rektora Univerziteta u Sarajevu Hasana Muratovica i bivseg federalnog ministra za promet i veze Besima Mehmedica.

Paznju prisutnih privukao je glumac «Male klinike» i «Vize za buducnost» Enis Beslagic koji je dosao u pratnji svoje supruge. Mladi bracni par nije krio svoje emocije pa su se pred brojnim posjetiteljima grlili i ljubili i to ne u obraz nego po sustavu umjetnog disanja «usta na usta».

Dino Merlin je sjedio za stolom tik uz binu pa je tako bio u mogucnosti upijati svaku od novih Dragojevicevih pjesama. Plijenio je paznju svojom dugom bijelom kosom, a tijekom cijelog vremena bio je zauzet uzvracajuci brojne pozdrave od prijatelja i od onih koje uopce nije poznavao.

Da bi izbjegao takvu situaciju, s druge strane, Deen se smjestio pored bara u drugom dijelu prostorije. Bio je u drustvu tri nepoznate djevojke pa mu zbog toga nije smetalo to sto nema dobar pogled na Olivera Dragojevica. Na promociji su se ludo zabavljale i voditeljice televizije Hayat Dzana Ceremida, Aida Mahmutovic i Sanela Poricanin. Osim ovih gostiju, sve je vrvjelo od manekenki koje su bile u ulozi hostesa te sponzorusa koje su vrebale priliku da se «uvale» nekome bogatom gostu te veceri.

S obzirom da s albumom slijede i koncertne aktivnosti postavilo se logicno pitanje njegovog odrzavanja koncerta u Beogradu. «Nikada necu odrzati koncert u Beogradu i to Vam je informacija iz prve ruke», rekao je za Dnevni list Dragojevic.

Ovakve izjave cesto je davao i njegov veliki prijatelj Kemal Monteno koji je javno pljuvao na sve sto dolazi iz Srbije da bi prosle godine ne samo odrzao koncert u Beogradu nego je krenuo u manje-vise uspjesnu turneju po vecini gradova u Srbiji. Monteno se pokajao zbog brojnih bljuvotina koje je govorio protiv Srbije i svojih nekadasnjih kolega koje su ostale raditi u toj zemlji radi samo jednog motiva - novac.

Medjutim, Dragojevic je neumoljiv. «Rekao sam da nikada necu otici u Beograd i tamo odrzati koncert. Svoje obecanje cu odrzati jer nikada ne gazim svoju rijec, drzim do stava, svojih rijeci i vrlo sam principijelan», kategorican je Dragojevic.

http://www.sandzak.ch/index.php?option=com_content&task=view&id=139&Itemid=2

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach & Miro Gavran hosted by Branimir Bilic on Croatian TV 2010
No popular articles found.