Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Events  »  (H) Rijecki karneval na Internetu (webcast)
(H) Rijecki karneval na Internetu (webcast)
By Nenad N. Bach | Published  02/25/2006 | Events | Unrated
(H) Rijecki karneval na Internetu (webcast)


Rijecki karneval na Internetu (webcast)

I ove godine, jubilarni 10. put zaredom, MULTILINK izvodi izravni prijenos Medunarodnog rijeckog karnevala, odnosno glavne karnevalske povorke, putem Interneta. Time ce Karneval i nadalje biti najveci svjetski i europski karneval koji se prenosi uzivo na Internet i omogucuje mnogima da osjete velicanstvenu karnevalsku atmosferu daleko od rijeckog Korza.

Ovogodisnji webcast Karnevala biti ce izveden standardnim streaming formatima (Real i Widows Media).
Prijenos cemo izvesti u suradnji sa TV kucom Kanal Ri od koje cemo preuzeti video signal, te tvrtkom Vodatel koja osigurava brzu Internet vezu.

Uz pracenje video prikaza istovremeno se moze pratiti popis i detaljniji opis grupa koje trenutno prolaze pored glavne pozornice na Korzu. Ostale informacije vezane uz povorku i Karneval, u svakom trenutku mogu se pronaci na web stranicama Karnevala u zasebnom prozoru preglednika. Istovremeno je moguce slusati program Radio Rijeke i time upotpuniti karnevalski ugodaj.


Prijenos Medunarodne povorke 26. veljace 2006. godine, moze se pratiti na web stranicama Karnevala www.ri-karneval.com.hr. Za sve posjetitelje iz drugih vremenskih zona kao i one koji nisu mogli biti na Rijeckom Korzu u nedjelju, osigurat ce se snimke povorki u razlicitim formatima i kvalitetama (za razlicite brzine prijenosa). Snimke Djecje karnevalske povorke vec se mogu pronaci na web stranicama Karnevala.

Kao i svake godine, ocekuje se dobra posjecenost prijenosa, i to iz razlicitih zemalja svijeta, s obzirom na zabiljezene trendove prijenosa prethodnih godina.

Sudjelujte s maskom ili bez nje na najvecem i najludem Karnevalu!.................................................................................................................................................
MULTILINK d.o.o., utemeljen je u Rijeci, 1989. godine, kao tvrtka za prihvat, primjenu i prijenos informacijske i komunikacijske tehnologije. Multilink osmisljava, projektira, izvodi i implementira integrirana cjelovita rjesenja za elektronicko poslovanje, streaming medija i digitalne vizualne komunikacije, a koja ukljucuju i tehnicku potporu pri uspostavljanju i odrzavanju racunalne i komunikacijske infrastrukture.

REALNETWORKS, Inc. godine 1995., zacetnik citave Internet media industrije koji jos i danas nastavlja poticati svoj eksponencijalni rast. Razvija sveobuhvatna rjesenja koja omogucuju svima – od tvrtki sa lokacijama po cijelom svijetu do pojedinaca na svojim osobnim racunalima ili ostalim uredajima koji se mogu spojiti na Internet – da stvaraju, salju i primaju audio, video i ostale multimedijalne servise preko Interneta. Stotine miliona RealPlayer-a koji su do danas instalirani na racunalima diljem svijeta iskoristavaju vrhunsku tehnologiju RealNetworks za stvaranje, isporuku i prezentaciju sadrzaja.

MICROSOFT; osnovan 1975. godine, je svjetski voda u softveru, uslugama i Internet tehnologijama za osobno i poslovno racunarstvo. Tvrtka nudi siroki spektar proizvoda i usluga osmisljenih sa ciljem da korisniku pruze kvalitetan softver – u bilo koje doba, na bilo kojem mjestu i uredaju. Windows Media je Microsoft-ova vodeca platforma medu digitalnim medijima, koju koriste krajnji korisnici, pruzatelji sadrzaja, pruzatelji rjesenja, programeri i korporacije u cijelom svijetu. Windows Media Player, dostupan na 26 jezika, je danas vodeci softver za reprodukciju multimedijskih zapisa.


 

Formatted for CROWN by Ivo Bach

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  2. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. Violi Calvert: Nenad Bach in China to be interviewed by China Radio International
  5. Potres u Zagrebu - Earthquake in Zagreb, Croatia 28 listopad 2006 u 16:15 3.7 on a Richter
No popular articles found.