Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Culture And Arts  »  (H) Predstavljena Nova knjiga Nenada Piskaca
(H) Predstavljena Nova knjiga Nenada Piskaca
By Nenad N. Bach | Published  12/6/2002 | Culture And Arts | Unrated
(H) Predstavljena Nova knjiga Nenada Piskaca

 

Op-ed

Iako se izricito ne slazem snaslovom knjige, jer sam misljenja da sebe ne smijemo nikad podcijeniti.Hrvatska NIKAD nece bit porazena. Mozda moze pokleknuti. Situacija nijeneozbiljna i stoga smo svi zabrinuti, ali ne i porazeni. U svakom slucaju zelimsve najbolje autoru i nakladniku cije su namjere dobronamjerne za Hrvatsku.

Svako dobro,

Nenad Bach

U ZAGREBU PREDSTAVLJENA KNJIGA "PORAZENA HRVATSKA" NENADAPISKACA
HNA
HR-knjige-predstavljanje-Knjizevnost

ZAGREB, 29. studenoga (Hina) - Knjiga "Porazena Hrvatska" autoraNenada Piskaca, koju je objavila zagrebackaizdavacka kuca "CC Marketing",predstavljena je veceras u prepunoj dvorani Tribine gradaZagreba. "Knjiga donosi Piskacevepoliticke clanke koji su objavljivani u raznimlistovima od 1996. do 2001. Posvecena je obespravljenim hrvatskimbraniteljima i zato je morala biti tiskana", rekao je predstavniknakladnika Damir Borovcak.

Knjizevnik i publicist Dubravko Horvatic rekao je kako je najveci brojclanaka bio objavljen u tjedniku "Hrvatsko slovo". Predstavljajuciknjigu, teolog, filozof i publicist Ivan Kordic je rekaokako autor knjigom "Porazena Hrvatska" zeli upozoriti "da seHrvatska nalazi u porazu kakvi su se nerijetkodogadjali nakon svih njezinih velikihpobjeda, a da najvecu krivnju za poraz snose hrvatskinaivci".

Saborski zastupnik Ante Beljo rekao je da je knjiga svojevrsna kronologijapolitickih zbivanja od "Bljeska" i "Oluje". "Svi kojinas nisu porazili u Domovinskom ratu prekoMilosevica, krenuli su to uciniti nakonspomenutih vojno-redarstvenih akcija zeleci bacitiHrvatsku na koljena", rekao je Beljo.

Horvatic je veceras, uz ostalo, istaknuo, a sto je publika pozdravilapljeskom, kako je "nasuprot poznatoj Tudjmanovoj uzrecici'Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za sto', danas na Pantovcaku iu Banskim dvorima na snazi uzrecica 'Nista za Hrvatsku, a Hrvatsku bud'zasto'".Predstavnik nakladnika Damir Borovcak istaknuo je i kako nijeslucajno izabran 29. studenoga (Dan bivse SFRJ)za prvopredstavljanje knjige "Porazena Hrvatska" hrvatskojjavnosti.Nenad Piskac (rodjen 1962. u Zagrebu) dosad je objavio nekoliko zbirkipoezije. Sudionik je Domovinskog rata i nositelj Spomenice Domovinskograta, odlikovan medaljama "Bljesak" i "Oluja".

To order the book - Knjigu mozete naruciti direkno kod: 

damir.borovcak1@zg.tel.hr

nenad.piskac@zg.tel.hr 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.