Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Culture And Arts  »  (H) Predstavljena Nova knjiga Nenada Piskaca
(H) Predstavljena Nova knjiga Nenada Piskaca
By Nenad N. Bach | Published  12/6/2002 | Culture And Arts | Unrated
(H) Predstavljena Nova knjiga Nenada Piskaca

 

Op-ed

Iako se izricito ne slazem snaslovom knjige, jer sam misljenja da sebe ne smijemo nikad podcijeniti.Hrvatska NIKAD nece bit porazena. Mozda moze pokleknuti. Situacija nijeneozbiljna i stoga smo svi zabrinuti, ali ne i porazeni. U svakom slucaju zelimsve najbolje autoru i nakladniku cije su namjere dobronamjerne za Hrvatsku.

Svako dobro,

Nenad Bach

U ZAGREBU PREDSTAVLJENA KNJIGA "PORAZENA HRVATSKA" NENADAPISKACA
HNA
HR-knjige-predstavljanje-Knjizevnost

ZAGREB, 29. studenoga (Hina) - Knjiga "Porazena Hrvatska" autoraNenada Piskaca, koju je objavila zagrebackaizdavacka kuca "CC Marketing",predstavljena je veceras u prepunoj dvorani Tribine gradaZagreba. "Knjiga donosi Piskacevepoliticke clanke koji su objavljivani u raznimlistovima od 1996. do 2001. Posvecena je obespravljenim hrvatskimbraniteljima i zato je morala biti tiskana", rekao je predstavniknakladnika Damir Borovcak.

Knjizevnik i publicist Dubravko Horvatic rekao je kako je najveci brojclanaka bio objavljen u tjedniku "Hrvatsko slovo". Predstavljajuciknjigu, teolog, filozof i publicist Ivan Kordic je rekaokako autor knjigom "Porazena Hrvatska" zeli upozoriti "da seHrvatska nalazi u porazu kakvi su se nerijetkodogadjali nakon svih njezinih velikihpobjeda, a da najvecu krivnju za poraz snose hrvatskinaivci".

Saborski zastupnik Ante Beljo rekao je da je knjiga svojevrsna kronologijapolitickih zbivanja od "Bljeska" i "Oluje". "Svi kojinas nisu porazili u Domovinskom ratu prekoMilosevica, krenuli su to uciniti nakonspomenutih vojno-redarstvenih akcija zeleci bacitiHrvatsku na koljena", rekao je Beljo.

Horvatic je veceras, uz ostalo, istaknuo, a sto je publika pozdravilapljeskom, kako je "nasuprot poznatoj Tudjmanovoj uzrecici'Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za sto', danas na Pantovcaku iu Banskim dvorima na snazi uzrecica 'Nista za Hrvatsku, a Hrvatsku bud'zasto'".Predstavnik nakladnika Damir Borovcak istaknuo je i kako nijeslucajno izabran 29. studenoga (Dan bivse SFRJ)za prvopredstavljanje knjige "Porazena Hrvatska" hrvatskojjavnosti.Nenad Piskac (rodjen 1962. u Zagrebu) dosad je objavio nekoliko zbirkipoezije. Sudionik je Domovinskog rata i nositelj Spomenice Domovinskograta, odlikovan medaljama "Bljesak" i "Oluja".

To order the book - Knjigu mozete naruciti direkno kod: 

damir.borovcak1@zg.tel.hr

nenad.piskac@zg.tel.hr 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  2. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. Violi Calvert: Nenad Bach in China to be interviewed by China Radio International
  5. Potres u Zagrebu - Earthquake in Zagreb, Croatia 28 listopad 2006 u 16:15 3.7 on a Richter
No popular articles found.