Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Business  »  (E) Prvi hrvatski klaster e-Hospitality BEAM Alliance
(E) Prvi hrvatski klaster e-Hospitality BEAM Alliance
By Nenad N. Bach | Published  12/7/2004 | Business | Unrated
(E) Prvi hrvatski klaster e-Hospitality BEAM Alliance

 

„BEAM ICT Alliance-a na usluzi hotelijerima i njihovim gostima“

Prvi hrvatski klaster informacijsko komunikacijske tehnologije BEAM ICT Alliance

organizira svoj prvi projekt e-Hospitality skup namijenjen vodecim hrvatskim hotelskim kucama

 

Rijeka, 07. prosinca 2004. - za trenutnu objavu -

U utorak, 07. prosinca 2004. predstavljen je prvi hrvatski ICT klaster BEAM ICT Alliance,

koji cine renomirane tvrtke BIT-ART INFORMATIKA, EKOBIT, ALTERBOX i MULTILINK.

Predstavnici BEAM Alliance, gospoda Marko Šušnjar iz BitArta, Vedran Brnicevic iz Ekobita, Denis Kotlar iz Alterboxa, te Boris Krstanovic iz Multilinka, iznijeli su na konferenciji za medije, razloge svojeg okupljanja. Cetiri vodece hrvatske ICT tvrtke udružile su svoje resurse, znanje i iskustvo, kako bi bile konkuretnije, kako na domacem tako i na globalnom tržištu, omogucujuci razvoj i implementaciju složenih rješenja baziranih na informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji.

U drugom dijelu konferencije za medije, predstavljen je prvi zajednicki projekt novoosnovaneBEAM ICT Alliance, e-Hospitality skup, kojeg su organizirali u suradnji s tehnološkim liderima i partnerima Cisco Systems,Kassena i Microsoft te zastupnicima tvrtki Epicor|Scala - Silicon Master i micros.Fidelio – Hugin Sweda. Skup je namijenjen celnim ljudima vodecih hotelskih kuca. Namjera skupa je upoznati hotelijere sa cjelovitom BEAM ponudom usluge integracije (ICT infrastuktura te sistemska, aplikacijska i podatkovna integracija), a s ciljem racionalizacije poslovanja hotelskih poduzeca, podizanja razine kvalitete usluga uz povecanje zadovoljstva gosta i ostvarivanje novih izvora priliva te pospješenje promocije i prodaje. Bez obzira da li se hotelijeri spremaju tek projektirati, renovirati ili podignuti kategoriju svojih kapaciteta,

BEAM ICT konzorcij može ponuditi izvodenje integriranog rješenja temeljenom na bogatom iskustvu svojih clanova i vrhunskoj tehnologiji i rješenjima globalnih tehnoloških partnera.

 

Ukratko o tvrtkama organizatorima i clanicama BEAM ICT Alliance:

 

BitArt Informatika je tvrtka cija je osnovna djelatnost izrada cjelovitih softverskih rješenja prema potrebama klijenata. Posljednjih pet godina fokus tvrtke je na raznim Business Intelligence rješenjima za partnere na zapadnoeuropskom tržištu. Tvrtka ima bogato iskustvo sa datawarehouse sustavima i procesima gdje uspješno integrira Web tehnologiju i baze podataka. Vodena vizijom, snagom i voljom njenih mladih ljudi uspješno se nosi sa izazovima moderne tehnologije na zadovoljstvo njenih klijenata

 

Ekobit je tvrtka koja se bavi informatickim savjetovanjem i razvojem softvera za domace i strane korisnike. Ekobit je, radeci godinama za pretežito zapadnoeuropske partnere, stekao znacajno iskustvo u vodenju projekata i razvoju aplikacija u nizu vertikalnih industrija.

 

Alterbox je vodeca regionalna tvrtka za ucinkovita komunikacijska rješenja i servise temeljena na naprednim telekomunikacijskim i Web tehnologijama. Misija Alterboxa je kreiranje tehnologija koje ne postavljanju vremenska i prostorna ogranicenja, prilagodene ljudima za prirodno komuniciranje.

 

Multilink, Inženjering rješenja i konzalting, vodeca je hrvatska tvrtka na podrucju prihvata, primjene i prijenosa informacijske i komunikacijske (Internet i mobilne) tehnologije. Multilink savjetuje, osmišljava, projektira, izvodi i implementira integrirana rješenja za elektronicko/ mobilno poslovanje (bazirana na Microsoft tehnologiji) te streaming medija rješenja. Svojim klijentima Multilink pruža i usluge sistemske integracije, obuke korisnika te tehnicke potpore. U uredima u Rijeci i Zagrebu upošljava 25 djelatnika te veci broj vanjskih suradnika. Multilink je utemelnjen 1989. godine.

 

Dodatne informacije možete dobiti upitom na e-mail: beam@beam-ict.com ili na T 051 320 300. Posjetite i službene web stranice www.beam-ict.com.

 

Kontakti:

Marko Šušnjar - BitArt         Vedran Brnicevic - Ekobit

E:marko.susnjar@bitart.hr         E: vbrnicevic@ekobit.hr

Denis Kotlar - Alterbox         Boris Krstanovic - Multilink

E:denis@alterbox.hr                 E: boris@multilink.hr

 

Postovani,


U prilogu Vam saljemo press release vezano uz pokretanje prvog hrvatskog ICT klastera BEAM ICT Alliance i skup „e-Hospitality“ odrzan jucer, 7. prosinca, u Grand Hotelu Bonavia u Rijeci.

Kontakt osoba za sva pitanja u vezi e-Hospitality projekta i BEAM ICT Alliance:
Sabina Prpic
Marketing & Sales Manager
Multilink d.o.o.
Zagreb, Fallerovo setaliste 22
T. 01 364 82 73
F. 01 364 82 74
M. 098 305 834
sabina@multilink.hr

Srdacan pozdrav,

Jasna Herceg
Sales & Marketing Associate

MULTILINK d.o.o.
Rijeka, Wenzelova 2/I
+385 51 321 111 :: 321 003
+385 98 222 482
www.multilink.hr

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.