CROWN - Croatian World Network - http://www.croatia.org/crown
Croatian accordion players at 60th Coupe Mondiale, Washington DC
http://www.croatia.org/crown/articles/9163/1/Croatian-accordion-players-at--60th-Coupe-Mondiale-Washington-DC.html
By Vjera Odak-Jembrih
Published on 07/30/2007
 
Hrvatski  harmonikaši sudjelovat će na 60. Coupe Mondiale 13.-19. augusta 2007. u Alexandriiji, Washington DC. Za vrijeme održavanja mondijala prof. Vjeri Odak-Jembrih bit će uručeno priznanje MERIT AWARD, koje joj dodjeljuje Confederation Internationale des Accordeonistes.
 

Hrvatski harmonikaši na 60. Coupe Mondiale u SADu, i priznanje prof. Vjeri Odak-Jembrih 
Poštovani gosp. Bach!

Zadovoljstvo mi je informirati Vas o sudjelovanju hrvatskih predstavnika na 60. Coupe Mondiale, koji će se održati od 13.-19. Augusta 2007. u Alexandriji, Washington DC. Na ovom natjecanju sudjelovat će četiri studenta iz Hrvatske: Ivan Šverko, Josip Nemet, Ozren Grozdanić i Robi Simonelli - u kategoriji Klasične harmonike.

Za vrijeme održavanja 60. Coup Mondiale, na kojem sudjelujem kao član stručnog žirija bit će  mi uručeno i priznanje MERIT AWARD, koje mi je dodjelila Confederation Internationale des Accordionistes, o tome ste pisali na CROWN-u, na čemu Vam se ovom prilikom puno zahvaljujem.

Budući u Washington dolazimo 10. 8. 2007, a natjecanje počima 14. 8. 2007., sa gosp. Marijanom Gubićem iz Hrvatske Ambasade dogovorili smo da naši natjecatelji održe koncert našim iseljenicima. Također će svi natjecatelji nastupiti u ujedinjenom orkestru 17. 8. 2007. u 10:00 AM, na stepenicama Capitol Building. Nadam se da ćete iz ovih informacija pronaći nešto interesantno, veselilo bi nas da medijski popratite i, naravno ako budete u mogućnosti. Nadam se da ćemo još kontaktirati i surađivati!

Puno srdačnih pozdrava iz "vrućeg Zagreba".

prof. Vjera Odak-Jembrih
predsjednica Hrvatskog društva harmonikaških pedagoga
e-mail: vjera.odak-jembrih@email.t-com.hr
Formated for CROWN by
prof.dr. Darko Žubrinić
Distributed by www.Croatia.org . This message is intended for Croatian Associations/Institutions and their Friends in Croatia and in the World. The opinions/articles expressed on this list do not reflect personal opinions of the moderator. If the reader of this message is not the intended recipient, please delete or destroy all copies of this communication and please, let us know!