Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Education  »  (H) Izasla je iz tiska prva knjiga iz edicije BB â?? Biti Bolji
(H) Izasla je iz tiska prva knjiga iz edicije BB â?? Biti Bolji
By Nenad N. Bach | Published  08/3/2005 | Education | Unrated
(H) Izasla je iz tiska prva knjiga iz edicije BB â?? Biti Bolji

 

Izasla je iz tiska prva knjiga iz edicije BB – Biti Bolji

Postovani,

Konacno! U ponedjeljak 01.08.2005.g. izasla je iz tiska prva knjiga iz edicije BB – Biti Bolji po naslovom: 'Imam ideju za posao! Sto sada?' Bit ce mi drago ako budete prepoznali ovu knjigu kao nesto sto Vam moze pomoci u poslu i zivotu. Pokrenuti vlastiti posao san je mnogih, mladih, srednjih godina, starih, zena, branitelja, studenata, pripravnika...ne raditi za druge. Potrebna je samo hrabrost za prvi korak. Potrebna je ideja. Vas prvi korak ste napravili. Kupovinom ove knjige omogucili ste sebi i svojima da otkrijete sve o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj.
Edicija BB – Biti Bolji (Be Better) je pokusaj da prikaze sve sto trebate znati o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj na jednostavan, strucan ali razumljiv jezik i za one koji se prvi puta srecu s tom materijom, i za one koji vec rade i vode biznis, i za one koji uce o tome i uskoro krecu u te vode, i za one koji su sada u skoli i koji ce u te vode uplivati za nekoliko godina.
Knjiga je namijenjena ( a tako i cijela edicija) buducim i sadasnjim poduzetnicima (poduzeca, obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, slobodna zanimanja..). Za razvoj malog i srednjeg poduzetnistva vazno je poticati gradjane, ucenike, studente, nezaposlene , radnike da pokrecu vlastite poslove, tvrtke i obrte. Buduci poduzetnici su ti koji ce pokrenuti zivot, stvoriti tako cesto spominjaju konkurentnost. To je uzbudljiv, cesto puta mukotrpan, ali i rizican posao. Strah od rizika i neuspjeha treba izbaciti i krenuti, odvazno sa idejama koje mogu i moraju uspjeti, svi mi moramo teziti biti bolji, u poslu, ljubavi, zivotu, jer nas to pokrece i motivira.
BB - Biti Bolji (Be Better) je edicija knjiga u kojoj prikazujem put jednog poduzetnika od ideje za posao, pokretanja toga posla, planiranja i analize posla, razvoja i prepreka na koje ce svatko od nas naici u pokretanju posla. To su prakticni prirucnici za poduzetnike gdje kroz konkretne primjere prikazujem poduzetnicima sto ih ceka na tom putu i kako uspjeti ili možda na vrijeme odustati.
Knjiga 'Imam ideju za posao! Sto sada?' ce Vam dati odgovore na mnogobrojna pitanja. Sve sto Vas muci možete naci u jednoj knjizi.
Kako pokrenuti posao? Kome se obratiti? Gdje osigurati novce za pokretanje posla? Tko Vam moze pomoci? Kako do vrha? Kako stvoriti pocetni kapital za pokretanje posla? Sto biste morali znati prije nego se odlucite da pokrenete vlastiti posao?...
Upoznajte svoje prijatelje, poznanike, poslovne partnere, rodbinu,.... sa ovom knjigom. Mozete je naruÄ?iti kao fizicka ili pravna osoba (na racun).
Obratite nam se na telefon 00385 31/243 204 ili mobitel 00385 91/767 5 999 ili e-mail: cikla@net.hr
Narucite odmah ovu korisnu knjigu po povoljnoj cijeni od 80,00 kuna ili 10,50 USD + troskovi dostave postom. Naruciti mozete i na adresi: Sponte d.o.o., 31000 Osijek, G.Cevapovica 17.

Sljedeca knjiga iz nase edicije: 'Hocu biti poduzetnik – nije bauk, ali oprez'

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i budite u zivotu bolji i sretni!

Budite Bolji – Be Better

Osijek, srpanj 2005.g

 

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.