Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Culture And Arts  »  (H) Hrvatski strucnjak u Global Content Ziriju
(H) Hrvatski strucnjak u Global Content Ziriju
By Nenad N. Bach | Published  10/20/2003 | Culture And Arts | Unrated
(H) Hrvatski strucnjak u Global Content Ziriju

 

Hrvatski strucnjak u Global Content Žiriju

Postovani gospodine Bach,

S velikim zadovoljstvom Vam dostavljam press release koji su organizatori Nagrade Svjetskog Summita 2003 pripremili povodom zasjedanja Velikog Zirija u Dubaiu. Tekst dostavljam u nastavku poruke, kao i u privitku.

U nadi da cete ovaj press release objaviti, srdacno Vas pozdravljam,

Natalija Gojkovic
Internet Institut [ITI]
natalija.gojkovic@hr-gateway.org 

t. +385.1.488.99.95
f. +385.1.488.99.98
c.+385.91.581.98.51


Nova potvrda Hrvatski strucnjak u Global Content Žiriju
Dubai Internet City ugošcuje Veliki Žiri Nagrade Svjetskog Summita 2003 za izbor najboljeg svjetskog e-contenta i kreativnosti

Krešimiru Lugaricu, predsjedniku Internet Instituta dopala je izuzetna cast postati jednim od medunarodnih sudaca Velikog Žirija Nagrade Svjetskog Summita 2003 (WSA 2003).

„Pokazati ono što vec postoji.” To je cilj Nagrade Svjetskog Summita – jedinstvene globalne inicijative za predstavljanje razvoja informacijskog društva kroz fokusiranje na inovativni sadržaj i aplikacije.

Gospodin Lugaric je jedan od 36 eminentnih strucnjaka za podrucja multimedia i informacijskih tehnologija iz cijelog svijeta, koji se sastaju u Dubaiu (UAE) od 17-og do 22-og listopada radi evaluacije preko 800 proizvoda u 8 WSA kategorija: e-ucenje, e-kultura, e-znanost, e-vlada, e-zdravlje, e-poslovanje, e-zabava i e-ukljucenost.

WSA Vijece direktora nominiralo je gospodina Lugarica iz široke mreže medunarodnih multimedia strucnjaka koji su podržali WSA kroz selekciju najboljih proizvoda iz 136 zemalja ucesnica.

Finalisti izabrani od strane gospodina Lugarica i WSA Velikog Žirija biti ce predstavljeni u okviru UN-ovog Svjetskog Summita o informacijskim društvima (WSIS) 2003 u Genevi.

The World Summit Award – Nagrada Svjetskog Summita

Nagrada Svjetskog Summita je službeni event prve konferencije vlada koja se bavi globalnim informacijskih društvom. Njezin je cilj predstaviti konkretna ostvarenja informacijskog društva selekcijom najboljeg e-sadržaja i inovativnih aplikacija, te njihovo predstavljanje i promocija u svjetskim okvirima.

Vodeci su politicari kao što su gospodin Romano Prodi, predsjednik Europske Komisije, gospodin Wolfgang Schüssel, federalni kancelar Austrije, gospodin Ion Iliescu, predsjednik Rumunjske i gospodin Abdoulaye Wade, predsjednik Republike Senegal, odali priznanje WSA svojim visokim pokroviteljstvom.

Više informacija o WSA kao na http://www.wsis-award.org .

Krešimir Lugaric, predsjednik i CEO Internet Instituta

Krešimir Lugaric je zaljubljen u informacijske tehnologije i profesionalno i privatno više od deset godina. Veza je zapocela kad je sastavio svoje prvo racunalo, nastavila se kroz aktivnosti BBS-a i vlastiti uspješni web development studio i doživjela vrhunac osnivanjem Internet Instituta sredinom 2001. U okviru aktivnosti i implementacije projekata Instituta, pored upravljanja i planiranja, Krešimir se takoder aktivno bavi svojom drugom ljubavi – designom.

Fotografiju gosp. Lugarica u visokoj rezoluciji možete ucitati na adresi

http://www.europrix.org/wsis-award/content/jury/press.htm  .

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Comments


Article Options
Croatian ConstellationPopular Articles
  1. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  2. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. Violi Calvert: Nenad Bach in China to be interviewed by China Radio International
  5. Potres u Zagrebu - Earthquake in Zagreb, Croatia 28 listopad 2006 u 16:15 3.7 on a Richter
No popular articles found.