CROWN - Croatian World Network - http://www.croatia.org/crown
PingPongParkinson 2022 svjetsko prvenstvo planirano u Zagrebu
http://www.croatia.org/crown/articles/11237/1/PingPongParkinson-2022-svjetsko-prvenstvo-planirano-u-Zagrebu.html
By Kreso Grobenski
Published on 07/16/2020
 
Nenad Bach, naš poznati glazbenik i mirovni aktivist, idejni začetnik programa PingPongParkinson, na svom se osobnom primjeru uvjerio u dobrobit igranja stolnoga tenisa. PingPongParkinson prepoznala je i Svjetska stolnoteniska federacija ITTF. Molimo zainteresirane osobe bez obzira na znanje igranja stolnoga tenisa da se jave, kako bi po gradovima Hrvatske organizirali stručne treninge. 2022 godine u Zagrebu je planirano Svjetsko prvenstvo PingPongParkinson, stoga svi zainteresirani igrači moći će biti dio toga prvenstva a možda i uspijemo dobiti i svjetskog prvaka iz Hrvatske. Svi zainteresirani za igranje diljem Hrvatske javite se na: PingPongParkinson Hrvatska, g. Krešo Grobenski (na slici), mob. 098 249 416, E-mail: grobenski.kreso@gmail.com

PingPongParkinson prepoznala je i Svjetska stolnoteniska federacija ITTF


You can switch from English to many other languages, using Settings in the video.
Press on the wheel on the bottom right and choose:
Arabic, Chinese, Croatian, Danish, Filipino, French, Germna, Hebrew, Hindi,
Japanese, Portugese, Spanish, Swedish, Tamil





Pozivaju se osobe sa dijagnozom Parkinsonove bolesti da se uključe u organizirano i stručno vođeno, igranje stolnoga tenisa kao fizikalne terapije sa poboljšavanje općeg zdravstvenog stanja. Nenad Bach, naš poznati glazbenik i mirovni aktivist, idejni je začetnik programa PingPongParkinson i on se na svom osobnom primjeru uvjerio za dobrobit igranja stolnoga tenisa.

PingPongParkinson prepoznala je i Svjetska stolnoteniska federacija ITTF, i stavila ga pod svoje okrilje a bila je i sponzor prvog Svjetskog prvenstva PingPongParkinson u New Yorku u 10 mjesecu 2019. godine.

Molimo zainteresirane osobe bez obzira na znanje igranja stolnoga tenisa da se jave, kako bi po gradovima Hrvatske organizirali stručne treninge. 2022 godine u Zagrebu je planirano Svjetsko prvenstvo PingPongParkinson, stoga svi zainteresirani igrači moći će biti dio toga prvenstva a možda i uspijemo dobiti i svjetskog prvaka iz Hrvatske. Svi zainteresirani za igranje diljem Hrvatske javite se na:

PingPongParkinson Hrvatska
g. Krešo Grobenski
mob. 098 249 416
E-mail: grobenski.kreso@gmail.com


Krešo Grobenski