Search


Advanced Search
Nenad Bach - Editor in Chief

Sponsored Ads
 »  Home  »  Events  »  Nenad Bach: "Branding Croatia in the World" seminar July 21, 2015
 »  Home  »  Education  »  Nenad Bach: "Branding Croatia in the World" seminar July 21, 2015
 »  Home  »  Business  »  Nenad Bach: "Branding Croatia in the World" seminar July 21, 2015
Nenad Bach: "Branding Croatia in the World" seminar July 21, 2015
By Marko Puljić | Published  06/10/2015 | Events , Education , Business | Unrated
Jedan dan u Istri koji će promijeniti sve!


NENAD BACH „BRANDING HRVATSKE U SVIJETU:

Koliko zaista vrijedimo i kako da to drugi saznaju?“

CJELODNEVNI STRUČNI SEMINAR.

"Branding YOU!" - jedan dan u Istri koji će promijeniti sve!

Nenad Bach već 30 godina živi i radi u New Yorku gdje je osnivač "CROWN"-a (Croatian World Network), jednog od prvih i najutjecajnijih Hrvatskih portala u svijetu koji se bavi najboljima od nas i sustavno promovira već preko 15 godina Hrvatsku prisutnost u svijetu. Kao glazbenik, dijelio je pozornicu s najvećim svjetskim imenima: Bono Vox (U2), Luciano Pavarotti, Bruce Springsteen, Leonard Cohen i dr. Početkom 1990-ih aktivan je u prikupljanju humanitarne pomoći za Hrvatsku te spletom okolnosti postaje neslužbeni 'glasnogovornik' i lobist Republike Hrvatske u SAD-u. U Bijeloj ga kući prima američki predsjednik Bill Clinton (sudjeluje i na inauguraciji Baracka Obame), druži se s britanskom princezom Lady Dianom, Paulom McCartneyem, Rodom Stewartom, Tonyem Bennettom, Johnom Malkovichem, Martinom Sheenom, Larryjem Kingom te ostalim poznatim facama iz kraljevskih i estradnih obitelji.

Radeći svakodnevno na povezivanju industrije u domovini sa svježim kapitalom i ulaganjima iz dijaspore te imajući taj privilegij da je osoba od najvećeg povjerenja mnogih uspješnih američkih Hrvata i gospodarstvenika koji su stekli golemo bogatstvo i rado bi investirati dio novca u domovinu – Nenad je u izvanrednoj poziciji i može dati najbolji savjet što, kako i na koji način plasirati te kojim putem do stranih ulaganja i investiranja.

Gostujući prije nekoliko godina u jednoj emisiji Hrvatske televizije, kao iz rukava naveo je šest izvrsnih prijedloga o brandingu Hrvatske i savjete na koji način se postaviti te kako razmišljati. Zapaženo je bilo njegovo predavanje na TEDx-u u Zagrebu. O njemu je snimljen i cjelovečernji dokumentarni film koji je osvojio više nagrada po filmskim festivalima Amerike i Europe.

ZA KOGA JE OVAJ SEMINAR?

Radi se o 1-dnevnom stručnom seminaru koji će se održati u utorak 21. srpnja 2015 u Puli. Ekskluzivan pristup imat će samo 18 odabranih kandidata iz čitave Hrvatska koji prođu pred-selekciju (prijave se vrše putem internetske adrese: SlavniuIstri@gmail.com – a kako bi se kandidatura uzela u obzir potrebno je poslati Curriculum Vitae (CV) ili kraći životopis kandidirane osobe).

Provjerite jeste li idealan polaznik: za pohađanje potrebno je zadovoljiti jedan od dva kriterija:

1. Mlad si poduzetnik-privatnik, shvatio si da ti je tržište Republike Hrvatske premalo, želiš nastaviti stvarati novu vrijednost u domovini ali i više izvoziti (prodavati) na inozemno tržište

2. Lider si iz svog područja, zaposlen na izvršnoj funkciji u državnoj firmi, razumiješ ozbiljnost situacije u kojoj se država nalazi, pred tobom je gomila inicijativa i planova, ali ne znaš ni sam kako i sa čime krenuti. Želiš biti bolji, ali uporno biraš „status quo“ iz straha za svoj posao

GDJE ĆE SE SEMINAR ODRŽATI?

Seminar će se održati u prostoru Matice hrvatske-Pula, na adresi Pula, Bartolomeova 8. Pet minuta lagane šetnje od legendarne Pulske Arene, 3 minuta do Gradske vijećnice i manje od minute do glavne Gradske knjižnice (centralna lokacija nedaleko pulske rive). Predavanja su raspoređena u dva sessiona: jutarnji od 10:00-12:30h i večernji od 18:30-20:30h. Napomena: poslijepodnevni odlazak na plažu i koktel uz more organizirate sam kao i gledanje filmova u Areni navečer na Pula Film Festivalu koji se održava upravo tog tjedna!

ŠTO SE MOŽE OČEKIVATI?

Direktno, otvoreno i 'bez uvijanja' interaktivno-predavanje koje ne govori o stvarima kako knjige nalažu da bi trebale biti već kakve uistinu jesu. Stvarni primjeri, stvarne ideje i mogućnosti. Diskutiranje vlastitih projekata i uvid u mogućnosti financiranja i investiranja. 'Hands-on' aktivnosti, stavljanje pred konkretne izazove i '5-point' plan za realizaciju. Važnost lobiranja. Važnost pozitivnog razmišljanja. Važnost pravne države (i što učiniti ako ona ne funkcionira kako bi trebala, poglavito po pitanju trgovačkih sudova, patentiranja i zaštite intelektualnih prava...?). Inspiracija. Edukacija. Brand-nacija. Očekuj 1 dan u Istri koji će promijeniti sve!

TKO JE ORGANIZATOR?

Udruga „Slavni u Istri“ okupljanje je vodećih domaćih i svjetskih umova iz umjetnosti, znanosti, biznisa i medija, s ciljem umrežavanja, poticanja transnacionalne suradnje, ostvarivanja zajedničkih interesa te podizanja kulturnih standarda i opće kvalitete javnog života regije kroz Udrugu Slavni u Istri. Udruga organizira gostovanja znamenitih pojedinaca i organizacija iz inozemstva, te okupljanje, unapređivanje društvenog položaja i promoviranje istaknutih javnih ličnosti i organizacija regije kod nas i inozemstvu. Predsjednik Udruge „Slavni u Istri“ je mr. Petar Ćurić povratnik iz Londona.

KOLIKO TO KOŠTA?

Cjelodnevni stručni seminar NENAD BACH: „BRANDING HRVATSKE U SVIJETU: Koliko zaista vrijedimo i kako da to drugi saznaju?“ zatvorenog je tipa i bit će održan samo za 18 odabranih kandidata iz čitave Hrvatske koji su prošli pred-selekciju (prijave se vrše isključivo e-mailom na SlavniuIstri@gmail.com potrebno je poslati Curriculum Vitae (CV) ili kratki životopis kandidata).

Po svršetku 1-dnevnog intenzivnog seminara, polaznik dobija Diplomu i potvrdu o uspješno položenom treningu.Normalna cijena ovakvih seminara u New Yorku doseže i po nekoliko tisuća dolara. Nenad je veliki domoljub te iskreno i od srca želi pomoći poduzetnicima u domovini pa se odlučio za najmanju moguću 'simboličnu' kotizaciju uz mogućnost stipendiranja onih koji su u financijskom škripcu ili si ne mogu priuštiti seminar (a prošli su pred-selekciju). *

Više informacija na e-mail: SlavniuIstri@gmail.com

Izvor: https://www.facebook.com/Branding.Hrvatske

Formatted for CROWN by Marko Puljic
Distributed by
www.Croatia.org This message is intended for Croatian Associations / Institutions and their Friends in Croatia and in the World. The opinions / articles expressed on this list do not reflect personal opinions of the moderator. If the reader of this message is not the intended recipient, please delete or destroy all copies of this communication and please, let us know! Or simply...enjoy and spread the word and good vibrations.

How would you rate the quality of this article?

Verification:
Enter the security code shown below:
imgRegenerate Image


Add comment
Related Articles
Related Links
Comments


Article Options
Croatian Constellation



Popular Articles
  1. Dr. Andrija Puharich: parapsychologist, medical researcher, and inventor
  2. (E) Croatian Book Club-Mike Celizic
  3. Europe 2007: Zagreb the Continent's new star
  4. (E) 100 Years Old Hotel Therapia reopens in Crikvenica
  5. Nenad Bach singing without his hat in 1978 in Croatia's capital Zagreb
No popular articles found.